Forarbejdningsteknikker

På vores værksted er vi udstyret med både manuelle og CNC-styrede maskiner til at hjælpe med vores forarbejdningsteknikker. Alt efter hvilken bearbejdning af plast, der kræves, har vi altså en specifik maskine til at hjælpe os. Foruden maskinerne mestrer vi også forskellige håndværksmæssige forarbejdningsteknikker af hård plast. Det er nemlig nødvendigt for at kunne udbyde det bedst mulige produktresultat til dig.

Se mere om vores forarbejdningsteknikker herunder, som inkluderer: Opskæring, fræsning, drejning, laserskæring, kantbearbejdning, vacuumformning, varmebukning, svejsning, limning og montage. 

4229829_orig

OPSKÆRING

Vi opskærer materialer via to vægsave, to båndsave eller fire rundsave med en tolerance på ca. 1 mm. Vi benytter specielle klinger, der er egnet til plast og alu. Ved krav om højere præcision kan vi udfræse eller laserskære plastmaterialet.

8643453_orig

FRÆSNING

Vi råder over tre manuelle og to CNC-styrede fræsere. Sidstnævnte anvender vi til serieproduktioner, og ved enkeltopgaver hvor høj præcision er påkrævet. Den ene CNC-fræse er 5-akslet, hvilket giver mulighed for kompleks geometri.

drejning_1_orig

DREJNING

Vi har 3 drejebænke , som vi bruger til alle typer drejeopgaver, hvor vi kan fremstille et utal af ind- og udvendige profiler. Det kan være som eksempelvis aksler, valser, kegler, kugler og cylindre, samt enkelte gevind.

lasersk-rer-01-cropped-2_1_orig

LASERSKÆRING

Vi kan udskære plastemner med en flot, blank finish. Her er mulighed for høj detaljeringsgrad og serieproduktion. Vi har god erfaring med indstiller for at få pænest muligt resultat.

5125172_orig

KANTBEARBEJDNING

Vi kan skabe forskellig grader og kvalitet af kantbearbejdning med vores afretter (høvl), diamant-kantpolerer, polerklude-maskiner og flammepolerer.

vacum-formning-5_orig

VACUUMFORMNING

Foruden termoformning til både serier og enkeltstående opgaver kan vi vacuumforme plastplader. Vi fremstiller selv forme via vores øvrige maskiner.

75721_orig

VARMEBUKNING

Vi bukker mindre plastemner på to varme-bukkemaskiner og har til længere emner et specialbygget bukkebord med varmelegemer i op til 4 m længde.

551493_orig

SVEJSNING

Vi sammenføjer plader med varmesvejser, svejsespejl eller ultralydssvejsere. Vi svejser også i høj grad rørsystemer og fittings på tanke eller dunke i PVC eller PEHD.

Håndlavet plastforarbejdning

LIMNING

Vi har et godkendt limrum til at lime med én- og to-komponent lime. Vi har erfaring med forskellige lime og mestrer balancen mellem at lave holdbare, men pæne limninger.

montage-2-1_orig

MONTAGE

Vi laver forskelligartede montagearbejder, navnlig skilteserier og ved totalløsninger. Vi kan også udføre montagearbejder under støvfrie forhold.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.