Kagemontre

Vil du gerne skabe fokus på dit bagværk og tiltrække kundernes opmærksomhed? Vi har den perfekte løsning! Med en skræddersyet kagemontre, som er tilpasset dine behov, får dine delikatesser den plads og opmærksomhed, de fortjener.
Vi har årelang erfaring som sikrer, at vi kan specialdesigne lige netop den kagemontre, som passer bedst til dig – ud fra dine visuelle idéer.

Skab blikfang på dine delikatesser med en kagemontre

Uanset om i sælger kager, brød, tærter, sandwich eller noget helt andet, så kan en kagemontre skabe blikfang og opmærksomhed på dine delikatesser. I stedet for at købe en færdigproduceret kagemontre, som ikke nødvendigvis passer perfekt ind i din vision og behov, kan du hos os få lige netop den kagemontre, du ønsker.
Uanset om din kagemontre skal være høj, lav, lille eller stor, så kan vi imødekomme dit ønske. Det vigtigste for os er at skabe et produkt, som du kan være tilfreds med.

En kagemontre fra Brønnum Plastsnedkeri er:

  • Med til at fremhæve dine delikatesser.
  • Skræddersyet til dig og dine behov.
  • Med til at skabe visuel sammenhæng i din butik.
  • Solid, brugbar og i høj kvalitet.
IMG_4248

Skæddersyet kagemontre i plast

Brønnum Plastsnedkeri har eksisteret siden 1938 og er derfor et af de ældste plastsnedkerier i Danmark. Derfor har vi også erfaring med alle løsninger i hård plast, uanset om det er kagemontre, pipetteholdere eller maskinafskærmning.

Vi har specialiseret os i skræddersyede løsninger til alle former for erhverv. Vores erfaring fortæller os nemlig, at hvis kreativitet og æstetik skal gå op i en højere enhed, så er én opgave sjældent ens.

Bestil din kagemontre hos et plastsnedkeri

Med mange års erfaring i bagagen har vi forudsætningerne for at skabe skræddersyede resultater af bedste kvalitet. Vil du have en kagemontre, som kan fremhæve dit bagværk og delikatesser? Og vil du selv være med til at designe?

Tøv ikke med at kontakte os på +45 44 92 00 92, eller send en mail til brpl@brpl.dk for at få specialdesignet din kagemontre.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.