Udstillingsmontre i plexiglas

Hos Brønnum Plastsnedkeri skræddersyr vi udstillingsmontre i plexiglas, som netop passer dit formål. Ønsker du at præsentere dine produkter eller kunstværker på en måde, hvor du kan være sikker på, at de er godt beskyttet og opbevaret? Og vil du samtidig have, at kunstværkerne eller dine produkter får en yndig fremtoning?

Så er vores udstillingsmontre i plexiglas det helt ideelle valg. Gennem de mange år, hvor vi har arbejdet i plastbranchen har vi designet og fremstillet produkter, der er tilpasset vores kunders behov. Udstillingsmontre i plexiglas er ingen undtagelse.

Opnå en elegant fremtoning med udstillingsmontre i plexiglas

Udstillingsmontre i plexiglas er i modsætning til glasmontre lette at bære og transportere. Denne egenskab ved udstillingsmontre i plexiglas gør den særligt egnet til dig, som ofte skal ud på messer eller kunstudstillinger for at udstille dine produkter eller kunstværker.

Plexiglas har desuden den fordel, at den har samme glans og er ligeså pæn i udstrålingen som glas er. Forskellen er blot, at plexiglas ikke nemt går i stykker. Også sprækker og revner opstår meget sjældent i udstillingsmontre i plexiglas sammenlignet med glasmontre.

Derudover er plexiglas mere transparent end glas er og har ikke et skær, som forstyrrer øjnene – ligesom glas har.

Fordele ved udstillingsmontre i plexiglas:

  • Skaber en elegant fremtoning
  • Slidstærk
  • Klar og transparent
  • Er let transportabel

Der findes forskellige slags udstillingsmontrer. Hos os kan du selv vælge, hvordan udstillingsmontren skal se ud. Eksempelvis er der nogle udstillingsmontrer, der består af større plastruder end andre. Fælles for dem alle er, at de pynter på en helt særlig og pæn måde.

Ønsker du at gøre nogle af dine fine udvalg ekstra synlige og særlige? Eller skal du sørge for udstyr til din udstilling? Bestil en skræddersyet udstillingsmontre hos os og få nøjagtigt det elegante udtryk, som du har ønsket.

udstillingsmontre i plexiglas

Elegant fremtoning med udstillingsmontre i plexiglas

Mangler du et fint sted at opbevare udstillings-produkter, kan du derfor altid regne med udstillingsmontre i plexiglas hos Brønnum Plastsnedkeri. 

Med en udstillingsmontre kan du stille dine ønskede genstande eller kunst på en måde, så det tiltrækker opmærksomheden. Dermed opnår du også en elegant fremtoning, som afspejler værdien i dit udstillede produkt. 

Udstillingsmontre i plexiglas kan også bruges til det ideelle opbevaringssted, hvor du beskytter dine produkter mod støv eller berøring – samtidig med at du får lov at vise dem frem.

Bestil din udstillingsmontre i plexiglas i dag

Vi leverer skræddersyede udstillingsmontre i plexiglas i høj kvalitet. Det betyder, at vi kan realisere stort set alle dine ønsker med hensyn til fremstillingen af en unik og personlig udstillingsmontre.

Kontakt os på +45 44 92 00 92 eller send en mail til brpl@brpl.dk. Vi står klar til at høre, hvad dine behov og ønsker er.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.