Akryl montre

Hos Brønnum Plastsnedkeri kan vi skræddersy en akryl montre, som passer til dig og dine behov. Om du skal bruge en akrylmontre til udstilling, beskyttelse eller opbevaring, så kan vi være behjælpelige.

Vores mange års erfaring i plastbranchen sikrer, at vi kan designe et produkt ud fra dine behov, og vi arbejder ud fra den visuelle idé, du har skabt.

Akrylmontren har mange funktioner

En akryl montre kan bruges på mange måder. Har man et produkt eller en genstand, som skal udstilles, er en akrylmontre en god løsning. Butikker, museer eller steder, hvor der er behov for at fremhæve genstande, kan tiltrække den ønskede opmærksomhed og skabe blikfang med en akrylmontre. 

Montrene kan også bruges til at beskytte den opbevarede genstand fra for eksempel støv eller berøring.

IMG_4238

Fordele ved en akryl montre

Akryl montren er let i vægt og kræver derfor ikke mange kræfter at løfte. Derfor kan montren også uden besvær transporteres rundt og være nyttig, hvis man for eksempel skal ud på messer. 

Således er akrylmontren et godt alternativ til glasmontren. Akryl har desuden den fordel, at det er mere transparent end glas, som ofte har et grønt skær, der kan forstyrre øjet. Akryl er derudover stærkere og mere sikkert end glas, der kan revne og splintre.

Fordele ved akryl montre:

  • Skaber blikfang
  • Let at transportere
  • Transparent
  • Stærkt materiale
  • Godt alternativ til glas

Bestil din akryl montre hos Brønnum Plastsnedkeri

Med titlen som et af Danmarks ældste plastsnedkerier har vi mange års erfaring, som skaber grundlag for, hvorfor vi specialiserer os i skræddersyede løsninger. Det betyder, at det kun er fantasien, som sætter grænser, når du får produceret din akrylmontre hos os.

Vi værner om det gode håndværk og brænder for at skabe solide og brugbare produkter til vores kunder.

Kontakt os på +45 44920092 eller send en mail til brpl@brpl.dk, så skræddersyer vi en montre efter dine ønsker.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.