Butiksmontre

Vil du præsentere dine varer på en flot visuel måde, så kan du med en butiksmontre tiltrække kundernes opmærksomhed hen på værdifulde produkter samtidig med, at du beskytter dem mod berøring og tyveri.
Hos Brønnum Plastsnedkeri har vi mange års erfaring med forarbejdning af hård plast, og derfor kan vi skræddersy en butiksmontre helt specielt til dig og din butik.

Hvad kan en butiksmontre bidrage med?

Ved at få en butiksmontre til dine varer opnår du en lang række fordele, som kan være med til at skabe særlig tiltrækning til dine udstillede varer. Der kan være varer i butikken, der er særlige værdifulde, som man gerne vil vise frem for at tiltrække kundernes opmærksomhed men samtidig også vil beskytte. Det kan eksempelvis være smykker eller ure, som skal præsenteres eksklusivt for øjet men uden for rækkevidde. 

Vi kan lave butiksmontren i akryl, der er et endnu stærkere og mere sikkert materiale end glas, som mange andre butiksmontrer er lavet i.

Du kan læse mere om vores montre i akryl her.

Fordelene ved en butiksmontre: 

  • Tiltrækker opmærksomhed på bestemte produkter
  • Skræddersyet til dig og din butik
  • Beskytter varerne mod berøring og tyveri
  • Lavet af stærkt materiale
IMG_4310

Skræddersyet butiksmontre i høj kvalitet

Vi har mange års erfaring indenfor plastbranchen og kan endda kalde os et af Danmarks ældste plastsnedkerier. Vi specialiserer os i skræddersyet løsninger, så vores kunder kan få netop den type butiksmontre, de ønsker til deres butik. Derfor er det ud fra kundens vision, at vi skaber det færdige produkt.

Vi gør en dyd ud af vores produkter og værner om det gode håndværk. Det gør vi for at skabe solide og brugbare slutprodukter, som vores kunder kan have glæde af.

Bestil din butiksmontre hos et plastsnedkeri

Vil du høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en butiksmontre til din butik? Så er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. +45 44 92 00 92 eller sende en mail til brpl@brpl.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.