Forretningsområder

Hos Brønnum Plastsnedkeri producerer vi en lang række produkter i forarbejdet hård plast. Præcis hvilke produkter, afhænger af hvad I ønsker at få fremstillet i hård plast til jeres virksomhed. Vi producerer netop den plastløsning, som I står og mangler – vi kræver blot en skitse.

Speciallavede produkter

Vores ekspertise ligger derfor i høj grad indenfor speciallavede produkter til vores kunder. Du kontakter os og sender en skitse af dit produkt, og så laver vi det. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Vi producerer også alle former for montre plast til enhver branche og industri – det kan du læse mere om her.

IMG_0434

PRODUKTIONSUDSTYR & MASKINAFSKÆRMNING

Vi laver løsninger, der indgår direkte i industriel produktion eller produktionssupport. I vores arbejde tager vi hensyn til fysiske og kemiske betingelser – herunder tryk, temperatur og kemikalieeksponering. Af tidligere produktioner fremgår afskærmninger, maskindele, palletanke monteret med fittings, rørføringer, kar og plastkupler.

pipetteholder i klar plast

LABORATORIEUDSTYR

Vi tilbyder vejledning, fremstilling og levering af specialfremstillet laboratorieudstyr i plast. Det gælder blandt andet sugekasser, kemikalieskabe, kar, vaske, dispensere, retainere, pipetteholdere og inserts. Vi har flere gange fremstillet til hospitaler, universiteter samt både små og store medicinal-/ biotekvirksomheder.

farvede plader i hård plast

BUTIKSINVENTAR

Vi kan hjælpe dig med et hav af løsninger i forarbejdet hård plast til din forretning. Montre, skilte, pyloner, displays, opsatse, reol- og hyldesystemer, prototyper, modeller og afskærmninger - alt hvad du overhovedet har fantasi til at få skabt til din forretning.

Podie-rekvisit i plast

REKVISITTER TIL FILM/TV

Kreative løsninger til rekvisitter indenfor film/tv, detailhandlen, konferencecentre, kulturlivet (museer, gallerier, udstillinger, teatre) og arkitekter. Vi specialdesigner lige, hvad du står og mangler, men af eksempler har vi før hjulpet med: Montre, skilte, pyloner, displays, opsatse og statuetter.

IMG_1408

SPECIALSKILTE & VISUEL IDENTITET

Vi arbejder med specialdesigns af skilte i plast, så din virksomhed eller forretning kan stå visuelt frem. Vi har aftale med en professionel samarbejdspartner og erfaring med produktion af specialskilte til hospitaler, DR-huset samt Københavns lufthavn. Eksempler på vores specialskilte er pyloner, informationstavler, gadeskilte, vejvisningsskilte og forretnings- eller virksomhedslogoer.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.