Plastikmontre

Hos Brønnum Plastsnedkeri kan vi hjælpe med alle afskygninger af plastikmontre til din butik, udstilling eller generelle opbevaring. Med mange års erfaring i plastbranchen kender vi nemlig de fleste arbejdsopgaver, der har med forarbejdet plast at gøre – også montre i plast.

Vores arbejdsmetoder indebærer udelukkende skræddersyede løsninger, så de visuelle tanker, du har om udseendet på plastmontre, skal du blot overlevere til os, så sørger vi for at føre dem ud i livet.

Plastikmontre vi hjælper med

Trods skræddersyningen har vi naturligvis erfaring med flere af de samme type opgaver fra tidligere kunder. Derfor kan du nedenfor få en fornemmelse af, hvilke plastikmontrer, vi kan hjælpe dig med.

Montrertyper vi blandt andet kan hjælpe med:

Disse er dog kun vejledende udbud af, hvad vi kan forarbejde for dig. Har du derfor andre opgaver, skal du ikke tøve med at vende dem med os. Vi leverer montre i plast til mange forskellige brancher produktionsbranchen, medicinalbranchen, butiksbranchen, film- og tv-branchen og marketingsbranchen

IMG_4310

Skræddersyet montre i plast

Brønnum Plastsnedkeri har eksisteret siden 1938 og er dermed et af de ældste af slagsen i Danmark. Af den grund har stor erfaring med løsninger i hård plast, hvilket er årsagen til, at vi specialiserer os i skræddersyede løsninger.

Standardløsninger og masseproduktion er selvfølgelig også godt i mange sammenhænge, men vores rutine fortæller os, at skræddersyede løsninger kan hjælpe flere erhverv.

Når løsningen til fx plastikmontre kan speciallaves er der nemlig ikke rigtig den udstillingsmontre, du ikke kan få produceret hos os. Det tænker vi er en fordel for dig – og en fordel for os.

IMG_4238

Produktion af plastmontre med rigtige metoder

Når du bestiller din specifikke plastikmontre hos os, kan du ligeledes være sikker på, at det er gjort med de nyeste og mest effektive metoder – samtidig med at vi fortsat værner om et godt håndarbejde. Vi kan nemlig ikke andet som snedkeri.

Vi har derfor forarbejdningsteknikker, der indebærer manuelle og CNC-styrede maskiner, der hjælper os i arbejdsprocessen. Effektive metoder som fremskynder din levering. Forarbejdningsteknikkerne er fx:

  • Opskæring,
  • fræsning,
  • drejning,
  • laserskæring,
  • kantbearbejdning,
  • vacuumformning,
  • varmebukning,
  • svejsning,
  • limning og
  • montage.

Bestil din plastikmontre hos et plastsnedkeri

Som plastsnedkeri værner vi om det gode og ordentlige arbejde – og sætter en generel dyd i det. Passion for arbejdet og gode resultater hænger heldigvis ofte godt sammen, så skal du være sikret en solid og brugbar plastikmontre, kan vi godt garantere det.

Giv os et kald på +45 44 92 00 92, eller send os en mail til brpl@brpl.dk, så starter vi med din skræddersyning allerede i dag.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.