Butiksinventar

Hos Brønnum Plastsnedkeri kan vi hjælpe dig og din forretning med butiksinventar. Står du derfor og skal til at indrette en ny butik? Eller bare opstille dine produkter på en smartere måde? Så læs med her og se, hvordan vi kan hjælpe dig med løsninger i forarbejdet plast.

Gennem årenes løb har vi fået mange henvendelser fra butikker, der ønskede sig smarte, sjove og finurlige løsninger til deres butiksinventar. Og dem har vi ofte kunnet løse for dem i plast. Af den grund tilbyder vi forskellige konkrete plastløsninger til dit butiksinventar.

Butiksinventar i hård plast dækker over meget

Når man besøger en butik, er det som regel varerne, man har et øje eller to på. Derfor overser man let, at meget inventar i butikker er lavet i plast. Fra montre der afskærmer kunder fra ure til cylindre med huller i, hvor man kan ophænge briller. Plast er nemlig en let måde at lave kreative genstande på, der forskønner indretningen. Vi tilbyder alt i hård plast, blandt andet: 

 • Montre
 • Skilte
 • Pyloner
 • Displays
 • Opsatse
 • Reol- og hyldesystemer
 • Prototyper og modeller
 • Afskærmninger i plast

Altså udbyder vi generelt kreative løsninger til detailhandlen. Det kommer helt an på, hvilken type opgave, du ønsker, vi skal hjælpe dig med. Vi har udviklingen, du mangler.

farvede plader i hård plast

Sådan forarbejder vi hård plast til inventar

Hos Brønnum Plastsnedkeri sætter vi en ære i, at vores produkter er håndlavet. Det kan jo lyde gammeldags – og det er det også – men vi ved, at det giver det bedste produkt. Og så har vi naturligvis adskillige maskiner, der hjælper os i processen. 

Manuelle og CNC-styrede maskiner bruges til forarbejdningsteknikker som: 

 • Opskæring, fræsning og drejning
 • Laserskæring, kantbearbejdning og vacuumformning
 • Varmebukning, svejsning, limning og montage
4229829_orig

En skræddersyet løsning i plast

Butiksinventar kan dække over mange ting, og derfor kan det også dække mange behov. Du kan eksempelvis have et ønske om et flottere visuelt udtryk at præsentere dine produkter på – eller du kan måske have nogle praktiske overvejelser i forbindelse med indretningen. 

Derfor foregår vores proces ofte på den måde, at vores kunder præsenterer deres tanker og ideer, som vi så hjælper dem med at realisere. Det kan altså være dig, der har lavet en færdigtegnet skitse, men det kan også være en fællesløsning. Vi kommer nemlig gerne med input ud fra tidligere projekter og erfaring, hvis du har brug for det. Læs mere om vores andre forretningsområder her.

Få hjælp til dit butiksinventar hos os

Med eksistens siden 1938 har vi vist det, man kalder et par år på bagen. Og det kan ses i vores forretning, der fortsat lever i bedste velgående. Vi har nemlig uvurderlig erfaring fra årenes løb – og samtidig en nymoderne profil, der matcher vores nye konkurrenter. 

Ønsker du derfor et ordentligt håndværk i din forretning, så giv os et kald på +45 44 92 00 92 eller send os en mail til brpl@brpl.dk. Så vender vi hurtigt tilbage og finder den rigtige løsning og tilbud til dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.