Rekvisitter til film/tv

Står og mangler et helt unikt og specielt remedie, har vi stor erfaring med rekvisitter i plast. Du har måske ledt over længere tid og forhørt dig hos forskellige producenter – og nu er du så havnet her. Og det er også det helt rigtige sted. Vi kan nemlig skræddersy lige præcis den rekvisit i plast, du står og mangler.

Som det ældste plastsnedkeri på markedet slår vi os op på at kunne producere de ting i plast, som vores kunder ønsker. Vi har derfor ikke en masse standardløsninger, du kan vælge imellem, for vi kan lave, hvad som helst – og så bliver det bedst, hvis vi modtager dine ønsker og leverer derefter. Du kan læse mere om, hvilke brancher og industrier vi leverer til her.

Speciallavede rekvisitter i plast til film-/tv-branchen

Gennem tiden har vi haft mange spændende kunder igennem plastsnedkeriet, og det har udmøntet sig i adskillige kreative og specialproducerede produkter. Store som små rekvisitter i plast – til alle slags kunder, høj som lav.

Når man f.eks. har teaterforestillinger, tv- og filmproduktioner, events, live-shows, konferencer eller lignende, kan man hurtigt mangle en eller flere rekvisitter. Så for ikke at mangle den ting, der udgør den sidste væsentlige detalje, kan vi hjælpe dig med den – i plast.

Specialdesigns og skræddersyede løsninger er altså vores særpræg, men skal det være mere konkret, kan det udmunde i følgende eksempler:

Vi leverer ALT i hård plast – så det er bare med at sætte din bestilling. Vi arbejder med flere typer plast og kan derfor producere lige det, der passer til dit behov.

DR Pigekoret synger

Vores arbejdsproces

Hos Brønnum Plastsnedkeri går vi op i de små detaljer. Det er helt nødvendigt, når man skal hjælpe med specialdesigns af plastprodukter, så derfor har vi også tæt kontakt til dig som kunde undervejs. 

Ofte starter processen med, at vi modtager en tegning fra dig af den rekvisit i plast, du mangler. Nogle gange oplever vi, at det er nemmere, hvis vi laver et udkast, men uanset hvad foregår det i samarbejde med dig. Herefter kan produktionen gå i gang, som vi står for, inden vi punktligt afleverer de rekvisitter i plast, som vi er blevet enige om. 

Til plastarbejdet kender vi til både de ældste og nyeste arbejdsteknikker med hjælp fra CNC-styrede og manuelle maskiner. Vi arbejder herindenfor med forarbejdsningsteknikker som: 

  • Drejning
  • Fræsning
  • Opskæring
  • Laserskæring
  • Vakuumformning
  • Kantbearbejdning

Kontakt os for at høre nærmere

Mangler du hjælp til en specifik rekvisit i plast, kan vi hjælpe dig. I vores kundecases kan du læse helt konkret om, hvordan vi har hjulpet vores kunder før, og ellers er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Vi har telefonnummeret 44 92 00 92 og mailen brpl@brpl.dk, som du ikke skal tøve med at henvende dig til os på.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.