Specialskilte & visuel identitet

Hos Brønnum Plastsnedkeri kan du også få lavet specialskilte i plast, som kan øge din visuelle identitet. Ny virksomhed eller iværksætteri betyder som regel nyt logo, og lige netop det kan vi hjælpe dig med. Vi har lavet forskellige specialdesignede skilte til en bred vifte af kunder gennem mange år, så vi kender efterhånden de fleste fikse finurligheder. Ønsker du at vide om, hvilke andre løsninger i plast vi har arbejdet med, kan du læse her.

Hvad er vores specialskilte?

Specialskilte i plast er vores måde at sige på, at vi specialiserer os i specialiteter. Det betyder, at vi skræddersyr løsninger til vores kunder frem for at have et udvalg, som kunden kan vælge imellem. Vi mener nemlig at kunne producere det meste, så derfor tager vi udgangspunkt i kundens behov.

Og hvad er så lige et specialskilt i plast? Det er det kun dig som sætter grænserne for, men til inspiration kan det være alt lige fra store virksomhedslogoer til små informationsskilte på døre og vægge, og andre kreative løsninger vedrørende visuel identitet. Alt hvad du kan forestille dig i plast, så kan vi specialdesigne det.

visuel identitet på stranden
branding i plast i lufthavnen

Styrk din visuelle identitet

En af fordelene ved skilte kan være at gøre opmærksom på dig og din forretning. Med et logoskilt kommer du nemlig visuelt tilstede udadtil – og med et specialdesignet skilt springer du frem som noget unikt for kunden. 

Om det så er et gadeskilt eller et større bygningsskilt, træder du frem fra bygningens grå facade og viser kommende kunder, hvem du er, og hvor du kan findes. Nok tager det online univers mere og mere over, men synlighed i byen kan stadig ikke overvurderes. Er du til stede i byen, er du også til stede i dine kunders bevidsthed. 

Tænk derfor på specialskilte i plast som på DR-huset, Københavns lufthavn eller de store hospitaler, som man kan se for sig på bygningerne i København. Og forestil dig så dit eget. Ligegyldigt hvad farve, størrelse, form og udfyldning, du ønsker, kan vi nemlig fremstille det.

Skræddersyede specialskilte i plast

Når vi producerer produkter i plast, laver vi dem, som kunden ønsker. Derfor kan du nedenfor danne dig et overblik over selve processen, som vi har prøvet at gøre så ligetil som muligt. Her kan du også se, hvilke plastmaterialer vi arbejder med.

Skilt

Vores tre trin ved produktion af specialskilte i hård plast: 

  • Du laver en tegning/skitse af dit skilt og sender til os. Hvis ikke du er den store tegner, kan du også beskrive dine tanker for os og godkende vores skitser af skiltet. 
  • Efter godkendt skitse begynder vi produktionen af dit/dine plastikskilte på vores manuelle eller CMS-styrede maskiner. 
  • Vi leverer og hjælper med opsætningen af skiltet, når det er færdigproduceret og godkendt. 

Lad os derfor få lov til at hjælpe dig med dit specialdesignede skilt i plast. Vi har prøvet at gøre det nemt for dig, og vi lover at finde en løsning, som du bliver glad for. Se mere om vores forarbejdningsteknikker her.

Kontakt os i dag

Er du interesseret i vores hjælp til dit specialskilt, så kontakt os med det samme. Vi kan fanges på 44 92 00 92 eller brpl@brpl.dk, og en samtale med os koster dig ikke noget. Vi rådgiver, vejleder og inspirerer gerne på telefonen, inden vi indleder samarbejdet. Så føler du dig forhåbentlig fuldt klædt på. 

Vi har desuden en dygtig samarbejdspartner, som vi leverer halvfabrikata til og ligesom os er kendt på skiltemarkedet.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.