Laboratorieudstyr

Står I midt i et projekt, hvor I mangler laboratorieudstyr i plast, som skal have nogle helt bestemte mål? Så kunne vi meget vel være jeres udbyder til at få løst den udfordring. Hos Brønnum Plastsnedkeri producerer vi nemlig lige præcis dét plastprodukt, som I står og mangler – en skræddersyet løsning til laboratoriet.

Hvad kan vi tilbyde?

Når det kommer til laboratorieudstyr i plast, er der mange forskellige produkter vi både har og kan producere for din virksomhed. Om du så henvender dig på baggrund af et hospital, universitet eller medicinal- og biotekvirksomheder.

Vi har fx produceret følgende laboratorieudstyr i plast: 

  • Sugekasser
  • Kemikalieskabe
  • Pipetteholdere (racks)
  • Dispensere
  • Holdere
  • Inserts
  • Retainere
  • Plastikmontre
  • Kar, beholdere og vaske
  • Stinkskabe – med udsugning (fx til at holde coronapartikler ude af lokalet)

Vi har altså erfaring med produktion af alverdens specialdesignet laboratorieudstyr i plast. Mangler I derfor noget af ovenstående – eller noget helt særligt og nyt – er det bare med at kontakte os hurtigst muligt. Vi er nemlig specialister i forarbejdning af hård plast.

I beskriver - vi fremstiller

Er I i gang med et helt specielt eller nyt forsøg fx, der kræver særlige beholdere eller andet til jeres forsøgsopstilling, så er vi et af de eneste plastsnedkere i landet, der kan hjælpe jer med en skræddersyet løsning. 

Måden det foregår på vil typisk være, at I tegner en skitse af det laboratorieudstyr, I mangler, hvorefter vi mødes til en tæt dialog om produktet. Her kan I fortælle om de specielle mål, størrelser og former på produktet. Så kan vi derefter finde ud af, hvordan vi løser fremstillingen af det. Vi arbejder med mange forskellige typer af plastmaterialer, og vi kan derfor imødekomme lige det ønske I måtte have ift. materialer.

Mangler I generelt ideer (eller er I simpelthen ikke de store tegnere), laver vi skitsen af produktet for jer – som I selvfølgelig skal godkende, inden vi går videre med den. Vi har fremstillet det meste efterhånden, så hvis I bare kan forklare, hvad udstyret skal bruges til, kan vi som regel producere det. 

Håndlavede metoder

Brønnum Plastsnedkeri er ikke bare et smart navn for at påkalde sig opmærksomhed – vi er rent faktisk et snedkeri. Vores arbejde udføres nemlig håndlavet med sans for de små detaljer og finurligheder i plastprodukterne. 

Naturligvis er vi ikke helt oldnordiske og afsværger os nye metoder og produktionsmaskiner. Men vores metoder til arbejdet med plast starter og slutter i vores hænder

Til at hjælpe vores hænder har vi manuelle og CNC-styrede maskiner på vores værksteder. De assisterer os og er en nødvendig del af vores forarbejdningsteknikker.

Kontakt os hvis du har brug for laboratorieudstyr i plast

Vi vejleder, producerer og installerer vores plastprodukter, når vi har indgået en aftale. Kunne I derfor tænke jer vores hjælp til fremstilling af laboratorieudstyr i plast til jeres virksomhed, gør det samme sig altså også gældende her.

Kontakt os på +45 44 92 00 92 eller send os en mail til brpl@brpl.dk. Så vender vi hurtigt tilbage og finder den rigtige løsning og tilbud til jer.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.