Om os

Julestjerne i plast

Kundegrundlag

Brønnum Plastsnedkeri A/S er specialiseret i udvikling og fremstilling af plastprodukter. Foruden salg af halvfabrikata leverer vi løsninger til et bredt udsnit af det danske erhvervs- og kulturliv med en blanding af serieproduktion og enkeltstående opgaver. Vi fremstiller fx produktionsudstyr, forsøgsopstillinger, laboratorieudstyr og plast til visuel kommunikation.

Historie green 1938

Historie

Vi er Danmarks ældste plastforarbejdende virksomhed og har eksisteret siden 1938. Vores mangeårige erfaring med plasthåndværket udgør vores fundament, men vi prioriterer fornyelse og udvikling højt, hvorfor vi i dag fremstår som en moderne virksomhed, der til stadighed kombinerer traditionelt håndværk med mere tekniske og videnstunge kompetencer.

Brønnum Plastsnedkeris bygning

Ansatte

Vi er en solid blanding af erfarne håndværkere, produktionsmedarbejdere, funktionærer og akademikere. Vores forskellige færdigheder og evne til samarbejde ser vi som virksomhedens største forcer. Derigennem skaber vi kvalitetsprægede løsninger og kan levere en fleksibel service for vores kunder.

SALGSTEAM

Jens Vest Andersen

Jens Vest-Andersen

Projektleder / Grafisk designer
Tlf: 2597 4442
Mail: jva@brpl.dk
Sigurd Kongsgaard

Sigurd Kongsgaard

Administrerende Direktør & Ejer
Tlf: 4492 0092
Mail: sik@brpl.dk
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.