Om os

Julestjerne i plast

Kundegrundlag

Brønnum Plastsnedkeri A/S er specialiseret i udvikling og fremstilling af plastprodukter. Foruden salg af halvfabrikata leverer vi løsninger til et bredt udsnit af det danske erhvervs- og kulturliv med en blanding af serieproduktion og enkeltstående opgaver. Vi fremstiller fx produktionsudstyr, forsøgsopstillinger, laboratorieudstyr og plast til visuel kommunikation.

Historie green 1938

Historie

Vi er Danmarks ældste plastforarbejdende virksomhed og har eksisteret siden 1938. Vores mangeårige erfaring med plasthåndværket udgør vores fundament, men vi prioriterer fornyelse og udvikling højt, hvorfor vi i dag fremstår som en moderne virksomhed, der til stadighed kombinerer traditionelt håndværk med mere tekniske og videnstunge kompetencer.

Brønnum Plastsnedkeris bygning

Ansatte

Vi er en solid blanding af erfarne håndværkere, produktionsmedarbejdere, funktionærer og akademikere. Vores forskellige færdigheder og evne til samarbejde ser vi som virksomhedens største forcer. Derigennem skaber vi kvalitetsprægede løsninger og kan levere en fleksibel service for vores kunder.

SALGSTEAM

Jytte Krog

Salgskoordinator
Dir. Tlf: 2597 4442
Mail: brpl@brpl.dk

Kamilla Barslund

Salgskoordinator
Sigurd Kongsgaard

Sigurd Kongsgaard

Administrerende Direktør & Ejer
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.